Menu

“De kracht van een organisatie zit in haar medewerkers.”

Ann Van Vlaenderen, vennootFigurad is een onafhankelijk auditkantoor

U maakt kennis met een ervaren team van bedrijfsrevisoren en auditors die een glasheldere en kwalitatieve audit uitvoeren conform de Internationale Audit Standaarden. En dat voor alle stakeholders van uw onderneming.

Uw audit is gebouwd op 25 jaar ervaring

Een gezonde mix van jong talent en ervaren auditors uit gevestigde kantoren staan klaar om u te helpen. En dat rond alle aspecten in verband met controle en verslaggeving in diverse sectoren, profit of non-profit.

Persoonlijk en flexibel

We maken er een punt van dat u als klant ook de vennoten ontmoet. Zo zijn we nauw betrokken en investeren we in een stabiele en duurzame langetermijnrelatie. Dankzij een direct en open contact met onze medewerkers helpen we u snel vooruit.

Kwalitatieve dienstverlening voor een correcte prijs

Onze medewerkers worden elk kwartaal professioneel geïnformeerd over de laatste wettelijke wijzigingen. Op die manier bieden we u een kwalitatieve audit aan. En dat tegen een correcte prijs.

 

“Figurad combineert de ervaring van een groot kantoor met de flexibiliteit en het persoonlijk contact van een kmo.”

Stefaan Beirens, vennoot
 

Figurad is gegroeid uit Figures, Ratio en Ad Rem.

Voor ons tellen enkel de nummers, behalve als we het over de klant hebben. We geloven in een persoonlijke aanpak in een professionele omgeving. En dat begint bij onze eigen medewerkers. Omdat tevreden medewerkers leiden naar tevreden klanten, en een duurzame relatie met elkaar.

 

“We garanderen een snelle en efficiënte oplevering van eenmalige en wettelijke opdrachten.”

Tim Van Hullebusch, vennootFIGURAD STAAT VOOR

EXPERTISE

Uw verslag is het product van een kwalitatieve audit welke uitgevoerd wordt in overeenstemming met de Internationale Audit Standaarden.
PERSOONLIJK

Een open communicatie op kantoor en een direct contact met de klant. No-nonsense en efficiënt.
ONAFHANKELIJK

Onafhankelijkheid dragen we hoog in het vaandel. Net om die reden voeren we zelf geen fiscale, accounting of boekhoudactiviteiten uit.